Frans tijdens uw bruiloft

Hoe gaat Frans als fotograaf te werk?

Door mijn ervaring weer ik als geen ander hoe je als bruidsfotograaf te werk moet gaan.
In 5 kenmerkende foto’s kun je zien wat ik bedoel.

1. Journalistiek

Doordat ik mijn carrière ben begonnen als fotojournalist bij diverse persbureaus en dagbladen weet ik als geen andere de journalistieke momenten vast te leggen.
Mijn oog voor het moment neemt ik tot op de dag van vandaag mee in mijn bruidsfotografie. Nog steeds leg ik zo de meest unieke gebeurtenissen en momenten van emotie vast.

2. Belichting

Na vier jaar legde Frans zijn focus op de bruidsfotografie. Hier bleek zijn grote kracht in te liggen. In het begin met de analoge Hasselblad camera en nu met de meest geavanceerde Canon camera’s. In de jaren ‘80 fotografeerde Frans nog meerdere huwelijken op één dag en reed hij daarvoor van de ene locatie naar de andere. Tegenwoordig is dat bijna ondenkbaar. Huwelijken worden uitgebreider gevierd en vinden vaak plaats op een exclusieve locatie zoals een kasteel, waarbij aan mooie fotolocaties geen gebrek. Licht en de goede invalshoek zijn heel belangrijk op deze meest uiteenlopende locaties. Door zijn ervaring weet Frans op het juiste moment op de juiste plek te zijn en het perfecte licht in zijn camera te vangen.

3. Emotie

Emotie is er altijd op een trouwdag, maar het is de kunst om ook die momenten vast te leggen.

4. Reflectie

Met reflecties maak je bruidsfoto’s vaak interessanter, geef je het beeld een extra dimensie of versterk je de compositie. Frans weet als geen ander hoe je dit soort spannende beelden gedurende de dag kan opzoeken!

Fotograaf-Frans-Nijssen

5. Boeken

Al die duizenden geschoten foto’s, en dan? Frans selecteert de mooiste, bewerkte deze na en maakt er een prachtig fotoboek van. De albums zijn allemaal van professionele kwaliteit met een creatieve lay-out. Er is ruime keuze in stijl, formaat, papier, covers en prijs. We maken luxe design boeken in diverse formaten en prijzen. Voor de cover kunnen jullie kiezen uit diverse luxe leer en stofsoorten. Ook is het mogelijk hierin jullie trouwfoto en/of namen te verwerken. Van het trouwalbum kunnen we ook kleinere albums laten maken. Leuk als aandenken voor jullie ouders of getuigen!

Meer informatie

Enthousiast geworden?

Bent u enthousiast geworden na het lezen van de werkwijze van Frans? En wilt u ook uw bruiloft laten fotograferen door Frans? Vul dan het formulier in via onderstaande link!