Referenties

 

Het is altijd fijn als een bruidspaar tevreden is over het resultaat. Wij stoppen de nodige energie en passie in iedere bruidsreportage. Een goede voorbereiding, de trouwdag zelf maar ook zeker de nabewerking en het maken van een prachtig album hoort bij ons totaalpakket.
Des te leuker als je dan positieve berichten ontvangt van je bruidsparen. Naast een goede indruk van ons portfolio is het natuurlijk altijd fijn om te lezen wat andere bruidsparen die jullie voor gingen vonden van onze service.
Oordeel zelf…

Facebook – 4.8/5 sterren
ThePerfectWedding.nl – 9.8/10

Wij zijn heel blij met ons mooie trouwalbum, bedankt! Frans en Bianca hebben ons altijd hartelijk en vriendelijk ontvangen in hun studio. En Frans is een hele fijne, rustige en eerlijke (geen-poespas) fotograaf. Hij is duidelijk in zijn element op bruiloften!

Tjerk Langelaar

Of het nu gaat om een fotoshoot in de studio of een complete bruidsreportage, Frans weet overal ware kunstwerken van te maken. Een gezellige, spontane fotograaf die met zoveel passie werkt dat je dit terug ziet in het bijzonder(e) mooie eindresultaat!

Priscilla Barendregt-Stradmann

Frans en Bianca zorgen ervoor dat je heel erg trots bent op je trouwfoto's! Echt een aanrader.

Brieneke van Leeuwen - Valstar

Frans maakt mooie foto's. Niets is hem te gek zelfs op het natte zand liggen voor de beste foto's doet hij gewoon. Ook tijdens de gesprekken neemt Frans en ook zijn vrouw Bianca uitgebreid de tijd voor je. Echt een aanrader voor een ieder.

Erik Willems

Wij hebben Frans als een prettige persoonlijkheid ervaren waarvan we eigenlijk grotendeels miet hebben gemerkt dat hij er was! Gisteren ons album opgehaald, fantAstisch precies wat wij wilden! Frans enorm bedankt voor dit mooie aandenken!!

Wilma Volders

Frans heeft liefde voor zijn vak en dat spat er vanaf!

Stijn Baan

Frans maakt prachtige foto's! Wij zijn heel blij dat hij onze bruiloft heeft gefotografeerd, we hebben nu een mooi aandenken aan onze fantastische dag!

Wendy Wissink

Frans heeft onze trouwdag op een schitterende manier vastgelegd! Niet stijfjes poseren dus! Hij laat je snel op je gemak voelen. Zijn albums zijn ware kunstwerkjes. Ieder kiekje is even bijzonder!

Marleen Den Haak

Frans heeft onze bruiloft gefotografeerd. We zijn zo ontzettend enthousiast. Ik heb Frans al eerder op een bruiloft meegemaakt en wat zo fijn is, is dat hij: netjes is, niet opvallend aanwezig is, gezellig is (onze gasten hebben het nog steeds over die leuke fotograaf) maar bovenal maakt Frans echt prachtige foto's. Wij hebben inmiddels ons fotoboek ontvangen. Boven verwachting zo mooi. Zo prachtig vorm gegeven, zulke bijzondere details heeft hij weten vast te leggen, (zonder dat hij regisseert. Ga zus staan of ga zo staan) en dan ook nog eens een prachtige vormgeving van het boek. Wij hebben een houten omslag gekozen. Ik zou deze fotograaf echt aan IEDEREEN aanraden. Mede door Frans is onze dag zo fantastisch mooi geweest.

Fraukje Rosier

Wat hebben wij een mooie dag gehad! Frans heeft het perfect vast gelegd op een hele ontspannen en leuke wijze. Ons fotoboek is echt geweldig!

Roel Goddijn

Frans heeft onze trouwdag op een ongelofelijk mooie manier vast gelegd! Fijne,relaxte man die super goed had geluisterd naar onze wensen en deze ook allemaal heeft volbracht! Wat een aanrader!

Merel Aurelia Vd Horst

Frans is een fantastische fotograaf en leuk als persoon. Niks is te gek, door zijn enthousiasme ontspande wij even helemaal voor onze bruiloft. De eerste 4 foto's zijn al prachtig en we kijken nu al uit naar het fotoboek!

Malu Oud-Zandbergen