Bruidsfotografie

Al vele jaren ben ik intensief bezig met de fotografie en kan ik wel zeggen dat mijn  passie in de bruidsfotografie zit. Het vastleggen van een mooie trouwdag, wie wil dat nu niet? Elke bruiloft weer komt er energie in mij naar boven die ervoor zorgt dat de dag vastgelegd wordt zoals deze is…zonder te regiseren.

Ik ga als bruidsfotograaf op een journalistieke, creatieve en ongedwongen manier te werk. Al vele bruidsparen gingen jullie voor! Voor prijzen klik hier.

Waarom kiezen voor Frans?

Frans heeft al bruidsfotograaf meer dan 20 jaar ervaring en weet als geen ander hoe je bruidsfotografie moet benaderen

Emotie in beeld

Frans werkt ongedwongen en op de achtergrond, zodat bijzondere momenten en emoties ongemerkt worden vastgelegd.

Flexibiliteit

De werkwijze van Frans is simpel en flexibel. In overleg met jullie wordt bepaald hoeveel uur Frans aanwezig is.

KEUZE BOEKEN

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan hoog kwalitatieve fotoboeken.

Wij hebben Frans als een prettige persoonlijkheid ervaren waarvan we eigenlijk grotendeels miet hebben gemerkt dat hij er was! Gisteren ons album opgehaald, fantAstisch precies wat wij wilden! Frans enorm bedankt voor dit mooie aandenken!!

Wilma Volders

Frans en Bianca zorgen ervoor dat je heel erg trots bent op je trouwfoto's! Echt een aanrader.

Brieneke van Leeuwen - Valstar

Frans maakt mooie foto's. Niets is hem te gek zelfs op het natte zand liggen voor de beste foto's doet hij gewoon. Ook tijdens de gesprekken neemt Frans en ook zijn vrouw Bianca uitgebreid de tijd voor je. Echt een aanrader voor een ieder.

Erik Willems

Wij zijn heel blij met ons mooie trouwalbum, bedankt! Frans en Bianca hebben ons altijd hartelijk en vriendelijk ontvangen in hun studio. En Frans is een hele fijne, rustige en eerlijke (geen-poespas) fotograaf. Hij is duidelijk in zijn element op bruiloften!

Tjerk Langelaar

Portfolio Bruidsfotografie